Locatie

/Locatie
Locatie 2018-11-19T11:58:10+01:00

De bereikbaarheid
Ehl-i Keyif Café-Lounge is net buiten de rand van centrum Tilburg gevestigd. Omdat wij net buiten de rand van het centrum en bevinden zijn wij erg makkelijk op de voet, fiets, openbaar vervoer en auto bereikbaar. Lekker makkelijk voor iedereen! Voor een goede bereikbaarheid hebben wij voor onze gasten de pagina Routeplanner beschikbaar gesteld.

Parkeergelegenheid
Ehl-i Keyif Café-Lounge beschikt over een afgesloten parkeerplaats voor 12 auto’s. Deze parkeerplaats wordt niet gebruikt om zo de ingang tot de lounge vrij te houden. In plaats hiervan gebruiken wij net als al onze overige gasten de directe omgeving waar maar liefst 120 parkeervakken beschikbaar zijn! De parkeervakken zijn na 15.00 uur gratis, dus er zal vrijwel nooit een probleem met parkeren plaatsvinden.

Het gebouw
Het gebouw bestaat oorspronkelijk uit twee delen, namelijk de café en een lounge. De lounge dient tevens ook als restaurant en bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. De gasten lopen via de poort de afgesloten parkeerplaats op, vanuit daar naar de hoofdingang van de lounge-zaal.

Huiskleuren
De huiskleuren zijn antraciet, brons, goud en zilver. Een deel van deze kleuren komen ook vrij snel terug als u het gebouw binnen loopt. U loopt via de rode looppad naar de lounge-zaal.

Verlichting
De verlichting in de lounge vindt van led- en discoverlichting plaats. Daarnaast vindt is er ook de verlichting van de Ehl-i Keyif logo.

Toilethygiëne
Toilethygiëne is zeer belangrijk.De sanitaire voorzieningen van de toiletten worden door een leverancier tweewekelijks op hoge hygiëne-eisen gecontroleerd. Als er een afwijking ontdekt wordt, worden de benodigde onderdelen door deze leverancier gereinigd of verwisseld.

Gratis draadloos internet
Op locatie is er de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de draadloos verbinding van Ehl-i Keyif. Deze draadloos verbinding kan met gemak 250 gebruikers aan met een download snelheidslimiet 120mbps. Verbind naar draadloos netwerk EhliKeyifGUEST (geen wachtwoord) om gebruik van te kunnen maken.

Inchecken
Wij gebruiken Facebook, Instagram en FourSquare voor check-ins op locatie.