Veelgestelde vragen

/Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen 2018-11-19T13:51:14+01:00

Op deze pagina bevinden de veelgestelde vragen met antwoorden.

Vraag: Waar bevinden jullie zich?
Antwoord: Nét buiten de rand van centrum Tilburg (Noord-Brabant).

Vraag: Hoe is de bereikbaarheid naar jullie?
Antwoord: Wij zijn erg gemakkelijk te bereiken, op de voet, fiets, openbaar vervoer en auto. Gasten uit een andere stad volgen ringbaan west, nemen de afslag naar kwaadeindstraat. Deze straat wordt na 300 meter rechtdoor rijden naar Wilhelminapark veranderd. Zie ook onze routerplanner.

Vraag: Kan ik daar mijn auto parkeren?
Antwoord: Op de Wilhelminapark kan na 18.00 uur gratis geparkeerd worden. Er zijn ruim 120 parkeerplekken beschikbaar. De loopafstand is in meeste gevallen minder dan 2 minuten.

Vraag: Is jullie lounge groot?
Antwoord: In de loungezaal van ons passen ruim 220 gasten. Er is daarnaast ook een ruime dansvloer beschikbaar. De oppervlakte van de lounge is ongeveer 250M². De bar, café, keuken, gang en de toiletten zitten hier niet in.

Vraag: Zijn jullie nou een restaurant, café of een lounge?
Antwoord: Wij zijn een café, lounge en een restaurant! De kok is elke vrijdag en zaterdag voor jullie beschikbaar. Kijk eens naar de menukaart.

Vraag: Ik ben binnenkort jarig en wil graag samen met mijn geliefde, vrienden of vriendinnen iets leuks doen.
Antwoord: Als evenementenlocatie vindt bij ons op locatie gemiddeld 4 tot 12 speciale arrangementen per week plaats. Daar ben jij dan binnenkort óók een van. Alle informatie hierover vindt jij op de pagina arrangementen. Je kan ook tijdens de reservering opmerkingen plaatsen, dan nemen wij weer met jou contact op.

Vraag: Ik wil een verrassing voor een vriend of vriendin maken. Willen jullie mij hiermee helpen?
Antwoord: Een verrassing is alleen mooi als de idee ook van jou afkomt en de uitvoer doet! Is jou vriend of vriendin, verloofde,  man of vrouw binnenkort jarig of vieren jullie een jubileum? Wij helpen je graag met het uitvoeren van de idee. Neem met ons contact op en wij zullen je helpen.

Vraag: Wanneer vindt er live muziek plaats?
Antwoord: Elke vrijdag- en zaterdagavond vindt bij Ehl-i Keyif er live muziek plaats. Op sommige data zoals de tweede Kerstdag en op Koningsdag vindt er ook live muziek plaats. Wij raden altijd aan om van te voren je reservering vast te leggen.

Vraag: Wanneer komen de deejays?
Antwoord: Elke vrijdag- en zaterdagavond is er een deejay. De deejay start tussen 21.00 en 21.30 uur.

Vraag: Ik wil met een groep komen en vooraf de prijs per persoon of totaalprijs afspreken.
Antwoord: Dan is wellicht de pagina voordeelpakketten voor jou interessant!